Hoogwaardige rookmelders met korting

Vanaf 1 juli dit jaar moet in elke woning op elke verdieping een rookmelder hangen.

Bij OVM Onderlinge Verzekeringen vinden we het een goede zaak dat mensen door deze maatregel veiliger zullen wonen. Daarom maken we het onze leden extra makkelijk om aan de nieuwe verplichting te voldoen. Onder het motto ‘Samen gaan we voor brandveiligheid’ kunnen leden profiteren van 50% korting op hoogwaardige rookmelders.

In het kader van deze actie ontvangen al onze leden deze week een mail of een brief met daarin een unieke kortingscode. Met deze code kunnen leden via een speciale link aanspraak maken op de korting van 50%. De code is strikt persoonlijk en kan slechts één keer worden gebruikt voor de aanschaf van maximaal drie setjes rookmelders.

Op de genoemde webpagina staan afbeeldingen en beschrijvingen van de twee typen rookmelders waaruit kan worden gekozen. Nadat de keuze is gemaakt en de gevraagde gegevens zijn ingevuld kunt u de bestelling online is betalen. U krijgt de rookmelders binnen 3 à 4 werkdagen per post thuisbezorgd, inclusief een handleiding voor montage en gebruik.

Bent u lid van OVM Onderlinge Verzekeringen en heeft u nog geen brief of mail met persoonlijke code van ons ontvangen? Neem contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat u alsnog uw persoonlijke code ontvangt.