Ons kantoor in Borculo is weer open

Wij zijn blij u te melden dat ons kantoor in Borculo vanaf maandag 11 mei weer open gaat. Onze kantoren in Neede en Winterswijk zijn te bezoeken op afspraak.

Ons kantoor in Borculo bezoeken
U bent weer van harte welkom tijdens de gebruikelijke openingstijden. Wij vragen u wel rekening te houden met de geadviseerde maatregelen en niet te komen als u verkoudheidsverschijnselen heeft. Wij hebben ons kantoor inmiddels zo ingericht dat we u op een veilige en gepaste manier kunnen helpen.

Een afspraak maken op onze kantoren in Neede of Winterswijk
Ook op deze kantoren bent u van harte welkom. Omdat deze kantoren kleiner zijn, vragen wij u van tevoren een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op telefoonnnummer (0545) 483 483. Tijdens deze afspraak houden wij ons vanzelfsprekend aan de geadviseerde maatregelen van het RIVM.

Samen komen we er door
De afgelopen periode hebben wij zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt om u, en elkaar, te beschermen. We hebben ons best gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.  Wij hopen dan ook dat u weinig hinder heeft ondervonden van onze tijdelijke maatregelen en danken u voor uw begrip.