Terugkijken op geslaagde jubileumdag

Afgelopen zaterdag was het zover, de OVM jubileumdag. We hadden ons geen mooiere dag kunnen wensen. Het zonnetje was er de hele dag bij. Fantastisch dat zoveel leden deze feestelijke dag samen met ons wilden vieren. Wat kijken we hier mooi op terug!

Prima fietsweertje

Om 11.00 uur stonden de eerste bezoekers bij Kerkemeijer al startklaar om te gaan fietsen. Eerst even een kop koffie of thee met een klein gebakje en dan op weg. Zowel de korte als de lange fietsroute had twee pauzeplekken. Hier konden de fietsers genieten van een portie poffertjes van Janet’s KEETering of een ijsje van Dommerholt bij het Lebbenbrugge museum. We kregen enthousiaste reacties over de prachtige routes en de mooie omgeving. Ook de autoroute was zeer geslaagd.

Gezelligheid bij Kerkemeijer

Na afloop was er bij Kerkemeijer van alles te zien en te doen. Een kleine warenmarkt met streekproducten van relaties van OVM. Marktkraampjes met o.a. zuivel, vlees, boerenfriet, wijn, likeurtjes, groente en fruit, zeepjes, bloemen en jam, worsten en sappen. De Tragtergroep adviseerde over brandveiligheid. Kinderen konden zich uitleven op verschillende opblaasspeeltoestellen of ritjes maken met één van de oude brandweerauto’s uit het Brandweermuseum van Borculo. Veel animo voor de speciale kantelauto waar je onder begeleiding leerde hoe je je uit de veiligheidsgordel kunt bevrijden als de auto over de kop slaat. En natuurlijk kon iedereen ook even uitrusten en gezellig van een drankje genieten op het terras van Kerkemeijer.

Schadebedrag raden

Wat is het schadebedrag van de beschadigde auto die op het marktje stond? Wie het dichtst bij het getaxeerde schadebedrag zit maken we binnenkort bekend. Spannend, want we geven een luchtballonvaart weg aan de winnaar!

Wij danken iedereen voor deze geweldige dag

Zonder onze leden was deze dag niet zo speciaal geweest. Iedereen bedankt voor de komst en de gezelligheid!

In het bijzonder danken wij ook:

Buitencentrum Kerkemeijer
Ultimate Adventures
Vrijwilligers van het Brandweermuseum Borculo
Familie Langeler
Museum Lebbenbrugge
Verkeersregelaars van de Fietsvierdaagse Borculo
Janet’s KEETering
IJsboerderij Dommerholt
Buro RVV Lesmond Prinsen
Tragtergroep
Achterhoekse Sappers
Oosterbrook Zuivel
Snellink, Groente en fruit
ZEEP van Jolien en Evelien
Slagerij Henk
De Groene weg biologisch vlees
De Scholte Jam en Bloemen
V.O.F. Lensink 
Wijnhoeve Kunneman
Slijterij Vorden Sander Pardijs
Hofstede Bike Totaal Borculo
Autoschade Beerten

Een impressie van de jubileumdag hieronder: