Een hypotheek die bij u past.
OVM regelt het graag voor u!

Gaat u voor het eerst een huis kopen? Wilt u verhuizen naar een kleiner huis? Of bent u van plan uw huis te verbouwen? Wat uw situatie ook is, wij zorgen voor een hypotheek die bij u past.

Persoonlijk contact

Om de juiste hypotheek voor u te vinden, leren we u graag beter kennen. In een gratis oriënterend gesprek, bespreken we samen uw persoonlijke en financiële situatie. En: uw woonwensen. Voor nu, maar ook voor de toekomst. Heeft u een kinderwens, of gaat u binnenkort op zoek naar een nieuwe baan? We vertellen waar u aan moet denken, wat uw mogelijkheden zijn en wat we voor u kunnen betekenen.

Betrouwbaar advies

Het kan soms duizelen: al die verschillende hypotheken en aanbieders. Onze deskundige adviseurs helpen u graag om de juiste keuze te maken. Als onafhankelijke partij – we zijn immers geen hypotheekverstrekker – vergelijken we alle hypotheken die er zijn. En geven u een betrouwbaar advies over wat voor u de beste keuze is.

Van A tot Z geregeld

We adviseren u niet alleen over welke hypotheek het beste bij u past, we regelen ook het afsluiten van de hypotheek en bijbehorende verzekeringen voor u. Denk aan het opstellen van de offerte, de hypotheek aanvragen en zorgen voor het koopcontract. Tijdens het proces hebben we nauw contact met u. Zo bent u altijd op de hoogte.

Altijd welkom

Nadat u een hypotheek heeft afgesloten, kan uw situatie natuurlijk veranderen. Ook dan zorgen we graag dat uw hypotheek goed bij u blijft passen. U bent altijd van harte welkom.

  • een onafhankelijk en onbevooroordeeld advies, waarbij we oplossingen niet alleen in verzekeringen zoeken
  • gratis controle van brandblusmiddelen
  • winstdeling en pakketkorting tot 10%
  • persoonlijke aandacht
  • inzicht in de soms lastige verzekeringsmaterie

0 + 4 = ?