Zorgverzekering

Speciaal voor onze relaties hebben wij een collectief contract afgesloten met CZ. Bij CZ betaalt u nooit te veel voor uw zorgverzekering. Door onze collectieve contracten krijgt u een extra korting op uw aanvullende verzekering. U heeft de keuze uit verschillende aanvullende pakketten, eigen risico’s en tandartsverzekeringen. Zo is er altijd een pakket samen te stellen die aan uw wensen voldoet. Ook dit jaar kunt u zonder medische waarborgen (m.u.v. de uitgebreide tandartsverzekering) overstappen naar CZ.

Tijdens een adviesgesprek kunnen we voor iedere situatie een passende dekking bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jongerendekking of 50+ dekking.

Verwacht u fysiotherapie nodig te hebben? Op een enkele uitzondering na wordt fysiotherapie niet verzekerd uit de basisverzekering. Wij kunnen u echter aanvullende pakketten aanbieden met een verschillend aantal behandelingen.

Maakt u gebruik van alternatieve geneeswijzen zoals bijvoorbeeld acupunctuur of osteopathie? Dan kan het zinvol zijn om hiervoor een aanvullende verzekering af te sluiten. Wij kunnen samen met u kijken wat het beste bij uw situatie past.

De kosten voor een (half)jaarlijkse tandartscontrole zijn vaak nog te overzien. Maar is er een aanvullende behandeling nodig zoals een wortelkanaalbehandeling of een kroon, dan kunnen de kosten flink oplopen! Wij kijken samen met u of het in uw situatie zinvol is tandartskosten mee te verzekeren.

Uit onderzoek blijkt dat de kosten voor een beugel liggen tussen de € 2.000,- en  € 3.000,-  Verwacht u voor uw kinderen binnenkort kosten te moeten maken voor een beugel dan kijken wij graag met u naar de mogelijkheden dit te verzekeren.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies voor uw zorgverzekering? Wij helpen u daar graag bij. Voor advies, hulp bij oversluiten of het wijzigen van een zorgverzekering kunt u terecht op onze kantoren in Borculo, Neede, Winterswijk. Neem contact met ons op voor een afspraak.

OVM Onderlinge Verzekeringen kan u een aantrekkelijke collectiviteitskorting bieden. Kijk hieronder welke korting voor u van toepassing is.

Particuliere relaties OVM

Aanvullende verzekering: 5% korting

Klik hier om uw premie te berekenen.

Downloads

CZ Vergoedingenoverzicht 2024