Zorgverzekering zelfstandig ondernemer

CZ

Speciaal voor onze zakelijke relaties hebben wij collectieve contracten afgesloten met CZ. Bent u zelfstandig ondernemer of agrariër, dan bedraagt uw korting op de basisverzekering 3,5% en op de aanvullende verzekeringen maar liefst 10%. Bij CZ heeft u keuze uit verschillende aanvullende pakketten, eigen risico’s en tandartsverzekeringen. Ook dit jaar kunt u zonder medische waarborgen (m.u.v. de uitgebreide tandartsverzekering) overstappen naar CZ.

Als zelfstandig ondernemer kunt u (en uw eventuele werknemers) de extra korting krijgen door het volgende collectiviteitnummer te gebruiken: 2372347.

Klik hier voor een online-offerte van CZ.

Downloads
Premietabel CZ MKB Natura 2020
Premietabel CZ MKB Natura Select 2020
Premietabel CZ MKB Restitutie 2020
Pakketoverzicht

MENZIS

Ook hebben wij voor zelfstandige ondernemers en hun eventuele medewerkers een collectiviteit afgesloten bij Menzis. De korting bedraagt 5% op de basisverzekering en 8% op de aanvullende verzekeringen. U heeft ook de mogelijkheid om een Exclusief 3 jarig contract te sluiten waarbij de korting 5% op de basisverzekering bedraagt en 9% op de aanvullende verzekeringen.

Wilt u gebruik maken van de Menzis korting, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen of ons te bezoeken op ons kantoor. Wij zullen u dan graag verder begeleiden.

Downloads
Premietabel 2020 / 5-8
Premietabel 2020 / 5-9
Vergoedingenwijzer