OVM Onderlinge Verzekeringen neemt portefeuille Adviesbureau Lagendijk over

Afgelopen december tekenden Noud Smit van OVM en Jeroen van Gaasbeek van Adviesbureau Lagendijk het contract voor overname. Per 1 februari zal OVM Onderlinge Verzekeringen de relaties van Lagendijk opnemen in haar portefeuille.

Lagendijk zet stap in andere richting
Adviesbureau Lagendijk is altijd actief geweest op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De laatste jaren richten steeds meer kantoren zich op een bepaald onderdeel van het verzekeringsvak. Ook zij zetten nu deze stap. Jeroen gaat zich specialiseren als pensioenadviseur. Andrea zal weer terug gaan naar haar oorspronkelijke vak, het onderwijs.

Waardige opvolger
In OVM Onderlinge Verzekeringen denkt Adviesbureau Lagendijk een waardige opvolger te hebben gevonden. Een persoonlijk advies, een eerlijk product en een kantoor bij u om de hoek. Net als bij Lagendijk staat service hoog in het vaandel bij OVM.

“Verzekeren doe je onderling”
OVM Onderlinge Verzekeringen (ook wel OVM genoemd) is een bijna 150 jaar jonge brandverzekeraar met het motto “Verzekeren doe je onderling”. Een motto dat al bestaat sinds 1873 en nog steeds door ons wordt uitgedragen. OVM heeft kantoren in Borculo, Neede en Winterswijk. Het werkgebied is met name de Achterhoek en Twente.