Wim Kieft openhartig tijdens drukbezochte Ledenavond OVM

Op onze ledenbijeenkomst bij HCR Prinsen in Haarlo gaf Noud Smit dinsdagavond namens de directie een toelichting op de jaarcijfers en ging hij dieper in op actuele ontwikkelingen.

Uitstekend jaar

“We hebben een uitstekend jaar met een stevige groei achter de rug en er waren geen grote calamiteiten. Het zou zo maar eens het beste jaar ooit kunnen worden. Verder konden we flink wat nieuwe klanten en drie nieuwe medewerkers verwelkomen. Het zorgde voor een stijging van het aantal polissen, terwijl ook het totaal verzekerde bedrag een sprong heeft gemaakt.”

Winstdeling

Al met al ziet de situatie er rooskleurig uit. Dat zal zich vertalen in een aantrekkelijke premierestitutie. “We verwachten over 2019 een premierestitutie van minstens 15 procent uit te kunnen keren.” OVM Onderlinge Verzekeringen werkt zonder winstoogmerk, daardoor delen de leden (klanten) sinds jaar en dag mee in de winst.

Wim Kieft doet boekje open

Met zijn smeuïge persoonlijke verhaal vermaakte Wim Kieft de veel belangstellenden tijdens de Ledenavond van OVM Onderlinge Verzekeringen. De sympathieke oud-voetballer was openhartig over zijn alcohol- en cocaïneverslaving. Met veel zelfspot keek de analist van Talpa en Veronica Inside samen met presentator en journalist Eddy van der Ley terug op de zwarte periode in zijn leven.

Uitreiking vanuit ‘de Brandkaste’

Een andere onderdeel was het uitreiken van cheques uit ‘de Brandkaste’. Via die weg worden jaarlijks lokale initiatieven met een financiële bijdrage beloond. Met het fonds wil OVM maatschappelijke projecten in het werkgebied een impuls geven met deze keer duurzaamheid als thema. Het uitdelen van de geldbedragen zorgde voor veel blije gezichten.

De volgende verenigingen kregen een financiële bijdrage uit ‘de Brandkaste’:

 

– Helemaal Groen Geesteren

– Chr. Gemengde Zangvereniging de Lofstem Borculo

– Erfgoed Klusbrigade Winterswijk

– KV Olympia ’22 Borculo

– EHBO Meddo

– Verenigingsgebouw Emma Ratum

– Werkgroep Elim Enschede

– Crescendo Ratum